Bilgisayar Kasası Toplama


Bilgisayar Kasası Nasıl Toplanır?

Bilgisayar kasası toplamayı hep isteriz ama asla cesaret edemeyiz. Bilgisayar kasası nasıl toplanır bilmek isteriz tabi ama bilsek bile kendimiz bunu yapmayız genellikle biz bilgisayar kasası nasıl toplanır? pf noktaları nelerdir? diye internette bir araştırma yaptık. SDN de yayınlanan güzel bir bilgisayar toplama dersi üstelik resimi olarak yayınlanmış bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim. Bu yazıyı okuduktan sonra artık bilgisayar kasalarının nasıl toplandığını emin olun iyice öğreneceksiniz. Ama gene de siz kendiniz toplamayın. 🙂 Yazıyı hazırlayanlara ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Bilgisayar ürünleri satan bir mağazaya gittik, listesini çıkarttığımız bütün ürünleri aldık ve evimize geldik. Peki bu parçaları nasıl birleştirip de Voltron’u.. pardon bilgisayarı oluşturacaksınız? Sorunuzun cevabını bulmak için Foto-Ders’imize buyurabilirsiniz.

030314_1822_bilgisayark1

Bilgisayarımızın içini açmadan önce, hazır bulundurmamız gerekenler: 1- Mıknatıslı bir tornavida. 2- Kasanızın içinin yeterince ferah olması için sağa sola takacağımız kablo kelepçeleri.

030314_1822_bilgisayark2

Yeni kasamızın içindeki kabloların uçlarındaki poşet kıvamındaki koruyucuları çıkarıyoruz ve düğüm açılmış kabloları bir güzel çözüyoruz. Aslında dilerseniz çözmeyebilirsiniz de, size kalmış.

030314_1822_bilgisayark3

Anakartımızla işlemcimiz birbirlerini kesiyorlar. Sonunda ne olacak biz de merak ediyoruz.

030314_1822_bilgisayark4

İşlemcinin arka tarafındaki plastiği ve anakarttaki işlemci yuvasının içindeki plastik koruyucuları çıkarıp, işlemciyi yuvaya oturtuyoruz. Yuvaya oturturken işlemcinin doğru yöne baktığınden emin olun ve işlemciyi dikkatlice yerleştirin.

Bilgisayar Kasası Toplama ile Benzer Yazılar:

10 Ocak 2017 Saat : 9:47

Bilgisayar Kasası Toplama Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

Acer servisi,laptop bursa,osmangazi bilgisayar servisi,bilgisayar tamircisi,laptop tamirisi Son Yazılar FriendFeed
Yerinde Bilgisayar Tamiri
reklam
reklam
reklam

Bilgisayar Tamirhanesi

Bilgisayar Tamirhanesi bilişim sistemleri konusunda uzman kadrosuyla notebook tamir bakım, masaüstü bilgisayar tamir bakım ve tablet tamir bakım servisi olmak üzere 2010 yılından beri kaliteli hizmeti tercih eden müşterilerimize profesyonel çözümler sunmaktayız.

Bize Ulaşın

7/24 Destek Tüm Bilişim Destek İhtiyaçlarınız için Yanınızdayız

Arıza Bildirimi

1

Cihaz Teslim Alımı

1

Arıza Tespit

1

Teslimat

1

Bize Ulaşın

1

1

1