Tablet Ekran Kırıldı


Tablet Ekran Kırıldı

Tablet teknolojisi her geçen gün kendisini geliştiriyor. Eskisine göre çok daha modern ve çok farklı imkânlar sunan tabletler piyasaya sürülüyor. Tabletlerin şık bir görünüme sahip olması için üretici firmalar kalınlığına oldukça fazla dikkat ediyorlar.

Eskisine göre çok daha ince olan tabletler, daha şık bir görüntü sunuyor. Ancak tabletlerin ince olması tablet ekranı kırıldı şikâyetiyle servislere başvuran kişilerin sayısının da artmasına sebep oldu.

Çok az bir yükseklikten dahi düşürülen tabletlerin ekranlarında kırıklar ya da çatlaklar meydana gelebiliyor.

Tablet ekranı kırıldı şikâyetiyle karşı karşıya kalmamak için ekran koruyucular kullanılabilir.

Tabletin tamamını saran bu koruyucular darbelerde ve yere düşme durumlarında tabletleri korumaktadırlar. Bu koruyucular belirli bir yüksekliğe kadar koruyabilse de masadan ya da elden düşme durumlarında ekrana bir zarar gelmez.

Eğer tabletin ekranı bir şekle çatlamış ya da kırılmış ise tablet tamiri yapan işyerlerine başvurulması gerekir. Bu işyerlerinde ekranların model ve markaya göre orijinalleri ile değişimleri yapılabilir. Bu ekranların fiyatları üretici markalara göre değişiklik gösterir.

Tablet Ekran Kırıldı ile Benzer Yazılar:

11 Ocak 2017 Saat : 11:47

Tablet Ekran Kırıldı Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

Acer servisi,laptop bursa,osmangazi bilgisayar servisi,bilgisayar tamircisi,laptop tamirisi Son Yazılar FriendFeed
Yerinde Bilgisayar Tamiri
reklam
reklam
reklam

Bilgisayar Tamirhanesi

Bilgisayar Tamirhanesi bilişim sistemleri konusunda uzman kadrosuyla notebook tamir bakım, masaüstü bilgisayar tamir bakım ve tablet tamir bakım servisi olmak üzere 2010 yılından beri kaliteli hizmeti tercih eden müşterilerimize profesyonel çözümler sunmaktayız.

Bize Ulaşın

7/24 Destek Tüm Bilişim Destek İhtiyaçlarınız için Yanınızdayız

Arıza Bildirimi

1

Cihaz Teslim Alımı

1

Arıza Tespit

1

Teslimat

1

Bize Ulaşın

1

1

1