Windows’taki Mavi Ekran (Blue Screen) Sorunu Çözümü


Bilgisayarın neredeyse her işi yapabildiği günümüzde artik herşey onlar sayesinde işimizi kolaylaştırıyor, bilgisayarlar da insanlar gibi hastalanıyorlar.Bir bilgisayar kullanıcısının karşılaşmak istemediği bilgisayar problemlerinin başında Mavi Ekran (Blue Screen) hatası gelir.

Mavi Ekran (Blue Screen)  hatası Windows’un bu problemden kurtulmak isteyipte bir türlü çözemediği, bilgisayarın birden kilitlenip  ekranın aniden mavişleştiği hata ekranına Mavi Ekran Hatası denilmektedir.Mavi Ekran Hataları Windows’un donma hatası olarakta bilinir.Bilgisayarın kısa devre yapması diye söyleyebiliriz. Windows bu hata ile karşılaştıktan sonra yeni işletim sistemlerinde bu sorunu tamamen yok etmek için çok çaba harcadı. Windows XP,Vista, 7‘nin mavi ekran hatası birbirine çok benzemektedir

mavi1

Microsoft Windows 8 ile bu sorundan kurtulmayı umut ediyordu ama büyük bir hayal kırıklığına uğradi ve sadece Mavi Ekran sorunun Windows 8’le birlikte sadece ekran görüntüsü değişmiş.

mavi3

Mavi Ekran Problemi bilgisayar işletim sistemlerinin yani sira Windows Phone‘larinda da ayni sorunlar var.

Windows’taki Mavi Ekran (Blue Screen) Sorunu Çözümü ile Benzer Yazılar:

2 Ocak 2017 Saat : 10:40

Windows’taki Mavi Ekran (Blue Screen) Sorunu Çözümü Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

Acer servisi,laptop bursa,osmangazi bilgisayar servisi,bilgisayar tamircisi,laptop tamirisi Son Yazılar FriendFeed
Yerinde Bilgisayar Tamiri
reklam
reklam
reklam

Bilgisayar Tamirhanesi

Bilgisayar Tamirhanesi bilişim sistemleri konusunda uzman kadrosuyla notebook tamir bakım, masaüstü bilgisayar tamir bakım ve tablet tamir bakım servisi olmak üzere 2010 yılından beri kaliteli hizmeti tercih eden müşterilerimize profesyonel çözümler sunmaktayız.

Bize Ulaşın

7/24 Destek Tüm Bilişim Destek İhtiyaçlarınız için Yanınızdayız

Arıza Bildirimi

1

Cihaz Teslim Alımı

1

Arıza Tespit

1

Teslimat

1

Bize Ulaşın

1

1

1