Yerinde Servis Hizmeti Nasıl Yapılır


Yerinde Servis Hizmeti Nasıl Yapılır

Bilgisayar Tamirhanesi Olarak yerinde servis hizmeti veren ve bunu en kolay şekilde hizmete dönüştüren bir anlayışla hizmet vermekteyiz.Laptop ve dizüstü bilgisayarlarınızı eğer arıza ve oanrım için uygun durumda değil ise kendi servis araçımızla alıp bilgisayar tamir atelyemizde tamiriniz ve arızasını giderdikten sonra tekrar istenilen yere bırakıyoruz sizde bu hizmetten faydalanmak için bize ulaşınız.

Aslına bakılırsa Yerinde Servis ‘in çalışma prensibi çok basittir. Normal şartlarda kendi imkanlarınızla getirdiğiniz bilgisayarınıza, gelip yerinde müdahale ediyoruz ve gereken durumlarda alıp servis merkezimizde onardıktan sonra tekrar evinize kadar teslim ediyoruz.

+90 542 833 2745 nolu telefonlarımızdan bize ulaşan müşterimiz için önce bir arıza kaydı açılır ve telefonda bir ön teşhis yapılır. Bu ön teşhis neticesinde müşterinin de arzusu ile bir randevu saati belirlenir.

Belirlenen gün ve saatte müşterinin evinde olan teknisyen, arızaya yerinde müdahale eder. Arızanın yerinde giderilemeyeceği durumlarda bilgisayarı alıp servis merkezine götürür.

Servis merkezinde gerekli işlemleri yapılan bilgisayar yine önceden randevulaşmak suretiyle müşterinin evine kadar götürülüp, kurulumu ve testleri bizzat teknisyen tarafından yapılarak sorunsuz bir şekilde teslim edilir.

Bu sayede sadece bir telefonla Yerinde Servis hizmetine ulaşan müşterimiz, arızasını en hızlı, etkili ve ekonomik yolla çözmenin keyfini sürer.

Yerinde Servis Hizmeti Nasıl Yapılır ile Benzer Yazılar:

18 Kasım 2016 Saat : 10:51

Yerinde Servis Hizmeti Nasıl Yapılır Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

Acer servisi,laptop bursa,osmangazi bilgisayar servisi,bilgisayar tamircisi,laptop tamirisi Son Yazılar FriendFeed
Yerinde Bilgisayar Tamiri
reklam
reklam
reklam

Bilgisayar Tamirhanesi

Bilgisayar Tamirhanesi bilişim sistemleri konusunda uzman kadrosuyla notebook tamir bakım, masaüstü bilgisayar tamir bakım ve tablet tamir bakım servisi olmak üzere 2010 yılından beri kaliteli hizmeti tercih eden müşterilerimize profesyonel çözümler sunmaktayız.

Bize Ulaşın

7/24 Destek Tüm Bilişim Destek İhtiyaçlarınız için Yanınızdayız

Arıza Bildirimi

1

Cihaz Teslim Alımı

1

Arıza Tespit

1

Teslimat

1

Bize Ulaşın

1

1

1